اجتماعیگردشگری

بقایای معبد غرق‌شده کشف شد

به گزارش بیابانک نیوز، باستان‌شناسانی که در نزدیکی سواحل شهر «پوتزولی» واقع در ایتالیا مشغول کاوش بودند، بقایای معبد غرق‌شده و دوهزارساله نبطی‌ها را کشف کردند. آنچه باستان‌شناسان به عنوان بقایای این معبد کشف کردند، در حقیقت دو محراب مرمرین است که به دوره‌ای از تاریخ تعلق دارد که نبطی‌ها آزادانه در منطقه «فلگریا» زندگی …

به گزارش بیابانک نیوز، باستان‌شناسانی که در نزدیکی سواحل شهر «پوتزولی» واقع در ایتالیا مشغول کاوش بودند، بقایای معبد غرق‌شده و دوهزارساله نبطی‌ها را کشف کردند.

آنچه باستان‌شناسان به عنوان بقایای این معبد کشف کردند، در حقیقت دو محراب مرمرین است که به دوره‌ای از تاریخ تعلق دارد که نبطی‌ها آزادانه در منطقه «فلگریا» زندگی می‌کردند.

نبطیان، یک گروه قبیله‌ای عرب بودند که در چند قرن نخست هزاره نخست به عنوان عشایر در بیابان‌های شبه‌جزیره عربستان زندگی می‌کردند. اما هنگامی که اتحاد برای شکل دادن یک پادشاهی شکل گرفت، ساکن شدند و تجارت و بازرگانی را پیش گرفتند.

پادشاهی نبطی در اواخر قرن اول قبل از میلاد یک اتحاد داوطلبانه با روم تشکیل داد و انجمنی را راه‌اندازی کرد که تا چندین قرن باقی ماند.

گمان می‌رود شهر باستانی «پوتئولی»(Puteoli) که اکنون غرق شده، در مجاورت شهر امروزی «پوتزولی» قرار داشته است. در دوران امپراتوری روم، پادشاهی نبطی تصمیم گرفت پایگاهی در سواحل ایتالیا ایجاد کند و پوتئولی به عنوان بزرگ‌ترین بندر تجاری در دریای مدیترانه رومی، جذاب‌ترین گزینه برای تاجران بود.

کشف این بنای مذهبی در خرابه‌های غرق‌شده پوتئولی باستانی نشان می‌دهد که نبطی‌ها پس از استقرار در قلمرو روم، حداقل برای مدتی همچنان ایزد «ذوشرا» را می‌پرستیدند.

منبع خبر : ایمنا

امتیاز به خبر
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا